fotbollströjor
komma att bli korta efter


Blues som hoppas kunna locka den stora belgiska anfallaren


Fotbollströjor Sverige, Fotbollströja Barn Eget Trycklondonklubbens önskan att trycka namn på fotbollströjor -lagkamrat lukaku istället

Chelseas förhoppningar om en dubbelattack mot Inter Milan för två viktiga övergångsmål kan komma att bli korta efter nyheten att en av duon ser ut att gå någon annanstans.
Londonklubbens önskan att säkra värvningen av anfallaren Romelu Lukaku är välkänd, med Blues som hoppas kunna locka den stora belgiska anfallaren tillbaka för en andra period på Stamford Bridge.
fotbollströjor sverige Men Thomas Tuchel ansågs också vara angelägen om att signera högerbacken Achraf Hakimi, och Blues trodde att de var på språng för att säkra den marockanska internationella signaturen.
Det betyder att Inter faktiskt vill fördubbla sina pengar på Hakimi, som de verkar avstå från att förlora i sommarens transferfönster.
Faktum är att klubben redan har identifierat en potentiell ersättare i form av Barcelonas Emerson Royal, som har lånats på Real Betis.
fotbollströja barn eget tryck Och även om Chelsea säkert har medel för att säkra Hakimis tjänster, verkar det som om PSG har stulit en marsch mot sina rivaler i loppet för att skriva på den tidigare Real Madrid -mannen.
fotbollströjor RMC Sport -reportern Mohamed Bouhafsi har rapporterat att Hakimi har kommit överens om ett principavtal med Ligue 1 -jättarna, och den franska sidan ser nära ut att träffa en affär med Inter.
Hakimis prestationer på höger flank för Inter var ett inslag i Nerazzurris mästerskapsvinnande säsong i Serie A.
Men efter att manager Antonio Conte avgick från San Siro betydde det att mannen som tog Hakimi till Inter hade åkt.
Vid den tiden var PSG och Bayerns intresse för Hakimi välkänt, men senare i veckan växte Chelseas intresse fram.
Men om inte Blues kan sätta sig in i diskussionen med ett sent bud, verkar det som att Tuchel kan behöva gå vidare från Hakimi när han fokuserar sin uppmärksamhet på sin Inter -lagkamrat Lukaku istället.

manchester united tröja barn